Project "Plataan"


2 geschakelde villa’s  – Platanendreef, Lochristi

Project PLATAAN is een nieuw project in een top residentiële verkaveling. Op één van de laatste percelen in deze zeer rustige, groene en verkeersluwe omgeving bouwt Zeker Wonen twee geschakelde villa’s op ruime percelen. Wilt u hier ook wonen?

Ontdek het project en contacteer ons vrijblijvend op 09 355 56 64 – 0475 53 64 64 of info@zekerwonen.be

Het budget van een volledig afgewerkte woning start vanaf 393.000 € (excl. kosten).

Maak kennis met dit unieke project

“Singhem” opent zijn deuren. Ontdek onze lanceringsactie.

Wanneer:

Donderdag 14/6 van 17u – 20u
Vrijdag 15/6 van 17u – 20u
Zondag 17/6 van 10u – 16u

Waar?

Omgangstraat 44, Zingem

Liever meteen een afspraak maken?

Laat u contacteren

Beschikbaarheid

 • Units
  Project Description
  Downlaod Plan
  Download Brochure
 • Lot 160
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Lot 160
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Lot 160
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet

Het project 

Locatie en omgeving


De residentiële omgeving wordt gekenmerkt door hoofdzakelijk open bebouwingen op ruime percelen waardoor de rust en het groene karakter van de wijkt nog extra in de verf wordt gezet. De buurt kent ook geen doorgaand verkeer, behalve dan de plaatselijke bewoners … een extra troef voor deze verkeersveilige en kindvriendelijke omgeving.
Gezien de ligging tussen het centrum van Lochristi en de R4 is de bereikbaarheid eveneens gegarandeerd. Zowel met de wagen, de fiets of het openbaar vervoer kan je snel alle richtingen uit.

ZekerWonen-Projecttekoop-Lochristi-Platanendreef-ProjectPlataan-02
ZekerWonen-Projecttekoop-Lochristi-Platanendreef-ProjectPlataan-08

De woningen


De beide woningen zijn ontworpen met het idee om dit als één grote gezinswoning in het straatbeeld te laten integreren. De moderne architectuur van de woningen versterkt het ruimtegevoel en de lichtinval. Mede door de grote raampartijen wordt de woning één met de tuin en de groene omgeving.
Alle woningen hebben 3 slaapkamers. Verder bestaat de woning uit een ruime inkom met vestiaire en toilet, een open leef- en eetruimte met ingerichte keuken en een eiland. Tevens op de verdieping een apart toilet en volwaardige badkamer. Om nog extra ruimte te creëren is ook geopteerd om een kelder te voorzien waardoor er extra (technische) berging wordt voorzien. Optioneel is het mogelijk om de kelder nog ruimer te maken waarbij ook zelfs extra polyvalente leefruimtes kunnen worden voorzien (bureel, hobbykamer, TV-hoek, speelkamer, …)

De tuinen zijn zuid-west georiënteerd en hebben een oppervlakte tussen 540m2 en 585m2.

De afwerking


De afwerking kan u persoonlijk kiezen volgens uw smaak en ideeën. U wordt hierin begeleid door onze interieurarchitecte en/of verschillende partners. In onze lastenboeken voorzien wij een zeer uitgebreide en volledige afwerking met een ruim keukenbudget, kwalitatieve sanitaire toestellen, groot-formaat tegels of parket, laminaat-parket op de slaapkamers, … enz. U hoeft dus enkel maar te kiezen … en ook daarbij geven wij u graag het nodige advies zodat u met een gerust gevoel uw keuze kan bevestigen.
Ook op gebied van technieken en energiezuinigheid gaan we een stap verder. Zo rusten wij elke woning uit met een warmtepomp en vloerverwarming. De ideale mix tussen comfort en energieverbruik. Verder zorgen ook het ventilatiesysteem D, de doorgedreven isolatie, … voor een toekomstgerichte en duurzame woning.

ZekerWonen-Projecttekoop-Lochristi-Platanendreef-ProjectPlataan-05

> content block with lots and download buttons –> example: https://www.matexi.be/nl/projecten/oost-vlaanderen/de-pinte-moerkensheide?price=none&buildingType=none