Project "Kei"

3 half-open en 1 gesloten bebouwing


Naam Project “Kei”
Type Woningen
Adres Keiweg, Wetteren

Download de projectficheMaak een afspraak

Maak kennis met dit unieke project

“Singhem” opent zijn deuren. Ontdek onze lanceringsactie.

Wanneer:

Donderdag 14/6 van 17u – 20u
Vrijdag 15/6 van 17u – 20u
Zondag 17/6 van 10u – 16u

Waar?

Omgangstraat 44, Zingem

Liever meteen een afspraak maken?

Laat u contacteren

Wonen in alle comfort en rust


Project KEI … dat is wonen op een schitterende locatie in alle comfort en rust. Wilt u hier ook wonen? Ontdek het project en contacteer ons vrijblijvend op 09/355 56 64 0475 53 64 64 of info@zekerwonen.be

Budget vanaf 337.500 € (excl kosten).

Locatie


De doodlopende straat biedt rust en creëert een kindvriendelijke omgeving. Het groene karakter van de omgeving zet de rust en ontspanning nog extra in de verf.
Ook qua bereikbaarheid heeft dit project alle troeven. Centraal tussen Gent en Aalst, kan u vlot richting E40 of zelfs de E17 richting Antwerpen. Het openbaar vervoer is nabij gelegen, op een 2-tal km bevinden zich de stations van Wetteren of Schellebelle.

Het centrum van Wetteren bevindt zich op fietsafstand. Daar vindt u alle voorzieningen, winkels, scholen, sportmogelijkheden, …

Woningen


De moderne architectuur van de woningen versterkt het ruimtegevoel en de lichtinval. Mede door de grote raampartijen wordt de woning één met de tuin en de groene omgeving.
Alle woningen hebben 3 slaapkamers. De zolder kan verder worden afgewerkt zodat er tot 5 slaapkamers mogelijk worden. Met een oppervlakte van 141m2 tot 153m2, een carport, de grote zolderruimte, … zijn er vele mogelijkheden. De tuinen zijn allen zuid-georienteerd en hebben een oppervlakte tussen 358m2 en 445m2.

Afwerking


De afwerking kan u persoonlijk kiezen volgens uw smaak en ideeën. U wordt hierin begeleid door onze interieurarchitecte.
In onze lastenboeken voorzien wij een zeer uitgebreide en volledige afwerking met een ruim keukenbudget, kwalitatieve sanitaire toestellen, groot-formaat tegels of parket, laminaat-parket op de slaapkamers, … enz. U hoeft dus enkel maar te kiezen.
Ook op gebied van technieken en energie-zuinigheid gaan we een stap verder. Zo rusten wij elke woning uit met een warmtepomp en vloerverwarming. De ideale mix tussen comfort en energie-verbruik. Verder zorgen ook het ventilatiesysteem D, de doorgedreven isolatie, … voor een toekomstgerichte woning.

Keiweg-10-Zeker-Wonen
Keiweg-9-Zeker-Wonen