Project "Kei"


3 half-open en  1 gesloten bebouwingen   – Keiweg, Wetteren

Project KEI … dat is wonen op een schitterende locatie in alle comfort en rust. De werken voor dit project zijn gestart. Wij begeleiden u graag doorheen het volledige proces.

Woningen beschikbaar vanaf 337.500 € (excl. kosten).

Wilt u hier ook wonen? Ontdek het project en contacteer ons vrijblijvend op 09 355 56 64 – 0475 53 64 64 of info@zekerwonen.be

Maak kennis met dit unieke project

“Singhem” opent zijn deuren. Ontdek onze lanceringsactie.

Wanneer:

Donderdag 14/6 van 17u – 20u
Vrijdag 15/6 van 17u – 20u
Zondag 17/6 van 10u – 16u

Waar?

Omgangstraat 44, Zingem

Liever meteen een afspraak maken?

Laat u contacteren

Beschikbaarheid

 • Units
  Project Description
  Downlaod Plan
  Download Brochure
 • Lot 160
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Lot 160
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
 • Lot 160
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet

Het project 

Locatie en omgeving


De doodlopende straat biedt rust en creëert een kindvriendelijke omgeving. Het groene karakter van de omgeving zet de rust en ontspanning nog extra in de verf. Ook qua bereikbaarheid heeft dit project alle troeven. Centraal tussen Gent en Aalst, kan men vlot richting E40 of zelfs de E17. Ook het openbaar vervoer is nabij gelegen, op een 2-tal km bevinden zich de stations van Wetteren of Schellebelle met vlotte verbindingen naar alle windstreken. Het centrum van Wetteren bevindt zich op fietsafstand. Daar vindt u alle voorzieningen, winkels, scholen, sportmogelijkheden, …

ZekerWonen-Projecttekoop-Wetteren-ProjectKei-04
ZekerWonen-Projecttekoop-Wetteren-ProjectKei-08

De woningen


De moderne architectuur van de woningen versterkt het ruimtegevoel en de lichtinval. Mede door de grote raampartijen wordt de woning één met de tuin en de groene omgeving. Alle woningen hebben 3 slaapkamers. De zolder kan verder worden afgewerkt zodat er tot 5 slaapkamers mogelijk worden. Met een bewoonbare oppervlakte tot bijna 200m2, een carport, … zijn er vele mogelijkheden. De tuinen zijn allen zuid-georiënteerd en hebben een grondoppervlakte tussen 358m2 en 445m2.

De afwerking


De afwerking kan u persoonlijk kiezen volgens uw smaak en ideeën. U wordt hierin begeleid door onze interieurarchitecte.
In onze lastenboeken voorzien wij een zeer uitgebreide en volledige afwerking met een ruim keukenbudget, kwalitatieve sanitaire toestellen, groot-formaat tegels of parket, laminaat-parket op de slaapkamers, … enz. U hoeft dus enkel maar te kiezen … en ook daarbij geven wij u graag het nodige advies zodat u met een gerust hart uw keuze kan bevestigen.
Ook op gebied van technieken en energiezuinigheid gaan we een stap verder. Zo rusten wij elke woning uit met een warmtepomp en vloerverwarming. De ideale mix tussen comfort en energieverbruik. Verder zorgen ook het ventilatiesysteem D, de doorgedreven isolatie, … voor een toekomstgerichte en duurzame woning.

ZekerWonen-Projecttekoop-Wetteren-ProjectKei-02

> content block with lots and download buttons –> example: https://www.matexi.be/nl/projecten/oost-vlaanderen/de-pinte-moerkensheide?price=none&buildingType=none

De werken 

[instagram-feed includewords=”#keiweg”]