Project "de Smisse"

2 half-open bebouwingen


Naam Project “De Smisse”
Type Woningen
Adres Smissestraat, Torhout

Download de projectficheMaak een afspraak

Maak kennis met dit unieke project

“Singhem” opent zijn deuren. Ontdek onze lanceringsactie.

Wanneer:

Donderdag 14/6 van 17u – 20u
Vrijdag 15/6 van 17u – 20u
Zondag 17/6 van 10u – 16u

Waar?

Omgangstraat 44, Zingem

Liever meteen een afspraak maken?

Laat u contacteren

Moderne architectuur


Project DE SMISSE zijn twee unieke en architecturaal strakke woningen nabij Torhout, voorzien van alle hedendaags comfort. Wilt u hier ook wonen? Ontdek het project en contacteer ons vrijblijvend op 09/355 56 640475 53 64 64 of info@zekerwonen.be
Budget vanaf 299.100 € (excl kosten).

Locatie


Het project is gelegen in de rustige en groene omgeving tussen Torhout en Wijnendale. De straat kent weinig of geen doorgaand verkeer.
Zowel via het openbaar vervoer, met een bushalte op 100m, als met de wagen is het project vlot bereikbaar. Met de nabijheid van de N33 Oostende/Roeselare of de E403 Kortrijk/Brugge kan u alle kanten uit.

Het centrum van Torhout bevindt zich op fietsafstand van de woningen, maar ook dichter bij is er een lagere school en zijn er enkele lokale handelaars, bakkers en slagers.
Wandelen en fietsen in de omgeving is dé ideale ontspanning. U kan een bezoek brengen aan het schitterende Kasteel van Wijnendale en zijn parkgebied of uw favoriete fietstocht uitstippelen in de polders.

Woningen


De moderne architectuur van de woningen versterkt het ruimtegevoel en de lichtinval. Mede door de grote raampartijen wordt de woning één met de tuin en de groene omgeving. De gevelmaterialen zijn zorgvuldig gekozen waarbij de accenten in de gevelafwerking voor de nodige rust en warmte zorgen.
Beide woningen hebben 3 slaapkamers. een ruime woonkamer met open keuken, een bureelruimte, voldoende berging, …
De tuinen zijn allen zuidwest georiënteerd en hebben een mooie oppervlakte tussen 595m2 en 634m2.

Afwerking


De afwerking kan u persoonlijk kiezen volgens uw smaak en ideeën. U wordt hierin begeleid door onze interieurarchitecte. U hoeft dus enkel maar te kiezen.
Ook op gebied van technieken en energie-zuinigheid gaan we een stap verder. Zo rusten wij elke woning uit met een warmtepomp en vloerverwarming. De ideale mix tussen comfort en energie-verbruik. Verder zorgen ook het ventilatiesysteem D, de doorgedreven isolatie, … voor een toekomstgerichte woning.

zeker-wonen-de-smisse-4
zeker-wonen-de-smisse-2
zeker-wonen-de-smisse-1
zeker-wonen-de-smisse-3